Om os

Begyndelsen på succes

Evek GmbH har haft en handel med metalhandel siden 2008. På det tidspunkt var vi aktive inden for engroshandel i hele Europa. I 2016 begyndte vores firma at sælge online. Vores kunder kan shoppe online hos Evek GmbH hurtigt og døgnet rundt. Vi gør alt for at få dig til at føle dig tryg og sikker, når du handler online. Individuel support til hver kunde med maksimalt engagement er hjørnestenen i vores succes.


Vores hold

Da vores kunder altid er i forgrunden for os, adresserer vi hvert enkelt behov målrettet. Vi er stolte af, at vi kan sætte vores kunder i en position, der er fordelagtig for dem. Vores team på 15 medarbejdere håndterer dine forskellige krav og forsøger at gøre online salg ligetil og praktisk. Evek GmbH opretholder åben kommunikation med kunderne og opnår således et fælles mål.


Omfattende rækkevidde

Vi leverer pålideligt førsteklasses produkter lavet af kobber, aluminium, rustfrit stål, jern, messing, zink, magnesium, titanium, nikkel, wolfram og molybdæn. I Evek GmbH's onlinebutik tilbydes plader, strimler, stænger, anoder, rør og ledninger til gode priser. Vores sortiment inkluderer også sjældne jordmetaller som scandium, praseodym, europium, yttrium, gadolinium, dysprosium, erbium og andre. Disse er af stor økonomisk betydning og er blevet en integreret del af teknologien. Vi betragter onlinesalg som en lovende virksomhed med et stort vækstpotentiale. På grund af dette vil vi fortsætte med at lægge en stor indsats i denne forretning.


Virksomheden i dag

Virksomheden vokser og udvikler sig konstant. Antallet af lagre og personale øges løbende, og lagertilgængeligheden forbedres. Vi fortsætter med at udvikle os gennem systematisering, forenkling og forbedring af arbejdsprocesser. Vores ydeevne og vores service lever op til kundernes højeste krav. Det er vores mål at tilfredsstille dig, fordi tilfredse kunder, forretningspartnere og leverandører er den bedste reklame for vores virksomhed. Vi er også gearet til at samarbejde med det maksimale antal virksomheder og ikke se dem som konkurrenter.


planer for fremtiden

Vi stræber efter at vokse til det største produktions- og handelsselskab. Dette opnås gennem konstant forbedring af produktions- og forarbejdningsprocesserne, introduktion af nye højteknologiske metoder i leverancer og gennem fremragende arbejde fra medarbejderne. Vi tilbyder optimale løsninger og individuel rådgivning og service til virksomheder over hele verden. Fleksibiliteten giver os mulighed for at arbejde tæt sammen med både små håndværksvirksomheder og store virksomheder.


Verdenshandlende leverandør

Da vi er en global leverandør, er vores salgsgeografi ret omfattende og inkluderer alle lande på alle kontinenter. Hos os får du førsteklasses produkter i en bred vifte af former og dimensioner. Vi garanterer dig mange års erfaring, professionel kompetence og kvalitet uden begrænsninger.


Beliggenhed

Evek GmbH er en tysk baseret virksomhed. Virksomheden er baseret i Mülheim an der Ruhr i det vestlige Ruhr-område i Nordrhein-Westfalen. Virksomhedens samlede areal er ca. 800 kvadratmeter. Virksomheden har gaffeltrucks og er udstyret med en båndsav, pladesaks og et plasmaskæresystem. Vores virksomhed er individuelt skræddersyet til dine behov.

Vi ser frem til dine henvendelser og til en spændende fremtid med dig.