Haynes® 230 bar 2.4733 Legering 230 rund stang 6,6-152,91 mm N-06230
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

Haynes® 230 bar 2.4733 Legering 230 rund stang 6,6-152,91 mm N-06230

  • Anvendelsesområder: Luft- og rumfart, kemisk industri, fremstilling af varmevekslere;
  • Egenskaber: fremragende mekaniske egenskaber; fremragende oxidations- og korrosionsbestandighed; høj styrke ved høje temperaturer; god varmeledningsevne.
  • Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Så kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)
  • Fandt du ikke de ønskede størrelser? Bare kontakt os! Vi vil med glæde hjælpe dig med din forespørgsel.

2.301,88 € Inkl. moms

1.841,50 € Ekskl. moms

Minimumsantallet for køb af varen er 5.
items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Længde tolerance +/-2mm

Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Så kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)

  • Produktionstid - 5-7 uger.
  • Forberedelse til afsendelse - 2-3 arbejdsdage.
  • Leveringstid - afhængig af pakkeservice. Se venligst vores FAQ.

Haynes® Alloy 230, også kendt som 2.4733, er en højlegeret nikkel-krom-wolfram-legering med fremragende mekaniske egenskaber og enestående oxidations- og korrosionsbestandighed. Denne legering bruges ofte til anvendelser ved høje temperaturer, f.eks. i luft- og rumfartsindustrien, den kemiske industri og til fremstilling af varmevekslere.

Alloy 230 er kendetegnet ved høj styrke ved høje temperaturer og bevarer sin strukturelle integritet, selv ved langvarig udsættelse for aggressive miljøer. Den kan modstå temperaturer på op til 1200 °C og er særligt velegnet til anvendelser, der kræver en kombination af styrke, modstandsdygtighed og varmeledningsevne.

Derudover har Haynes® Alloy 230 god svejsbarhed og formbarhed, hvilket gør det nemt at fremstille i forskellige former og designs. Alt i alt er denne legering et fremragende valg til krævende højtemperaturmiljøer, hvor pålidelighed og ydeevne er afgørende.

Evek GmbH Online Shop tilbyder materialet 2.4733 og international levering. Som en pålidelig leverandør af nikkellegeringer sender vi sikkert og nemt.

Det primære anvendelsesområde for Haynes 230 er fremstilling af forskellige dele til gasturbiner. Denne kvalitet bruges også til at fremstille varmevekslere og komponenter til højtemperaturovne.

Legering 230 er kendetegnet ved

  • fremragende mekaniske egenskaber;
  • fremragende modstandsdygtighed over for oxidation og korrosion
  • høj styrke ved høje temperaturer;
  • god varmeledningsevne.

Hvis du vil købe Haynes 230, er du kommet til det rette sted. Evek GmbH har en god pris på nikkellegeringer og giver gerne et godt tilbud på forespørgsel, hvis du ikke har fundet det produkt, du leder efter.

Evek GmbH
Haynes 230 Alloy Stange
Type
Stang
materiale
Nikkellegering
Materiale nummer
2.4733
Legering
230
Du vil eventuelt også synes om
 Reviews

Be the first to write your review !