Hiperco 50A stang 12,95-130,43mm Legering Permendur 2V rund stang
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hiperco 50A stang 12,95-130,43mm Legering Permendur 2V rund stang

  • Anvendelsesområder: Luft- og rumfartsindustri; medicinsk industri; elektriske generatorer; specialtransformatorer.
  • Egenskaber: god krybe- og oxidationsmodstand; høj overfladestabilitet; blød magnetisk; svær at forme.
  • Har du brug for andre stålkvaliteter eller dimensioner? Kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)
  • Fandt du ikke de ønskede størrelser? Bare kontakt os! Vi vil med glæde hjælpe dig med din forespørgsel.

2.735,50 € Inkl. moms

2.188,40 € Ekskl. moms

 Customer ratings and reviews
Durchschnittliche Bewertung
review(s): 0
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
28,71 €
til Denmark via DHL Heavy
Estimated delivery: No estimated delivery specified

Tolerance på længden +/-2 mm

Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)

  • Produktionstid - 5-7 uger.
  • Forberedelse til afsendelse - 2-3 arbejdsdage.
  • Leveringstid - afhængig af pakkeservice. Se venligst faq.

Hiperco 50A-legeringen er en blødmagnetisk jern-kobolt-vanadium-legering med høj mætningsinduktion. Denne legering har den højeste mætningsinduktion blandt blødmagnetiske materialer og har et højt Curie-punkt på 940 ℃. Takket være den høje magnetiske mætningsinduktion kan en motor med denne legering reduceres betydeligt i volumen og vægt til mindre end 50 % af en konventionel motor med samme ydelse. Derudover tilbyder motoren høj følsomhed, lav varmeudvikling, god stabilitet og lang levetid. På grund af det høje Curie-punkt kan legeringen anvendes ved højere temperaturer, hvor andre blødmagnetiske materialer afmagnetiseres, og den udviser god magnetisk stabilitet. Motorens ydelsesstabilitet er bedre ved højere driftstemperaturer end ved motorer med permanent magnet.

Evek GmbH Online Shop tilbyder legeringen Hiperco 50A og international levering. Som en pålidelig leverandør af forskellige materialer sender vi sikkert og nemt.

Hiperco 50A er kendetegnet ved:

  • god krybe- og oxidationsmodstand;
  • høj overfladestabilitet;
  • Blød magnetisk;
  • svær at forme.

Anvendelser omfatter specialmotorer til luftfartsindustrien, hvor der kræves høj magnetisk mætning og styrke med minimal vægt; elektromagneter til medicinske anvendelser, såsom fokuseringsstråler til strålebehandling inden for medicinsk radiologi; elektriske generatorer; specialtransformatorer til elektriske kredsløb og magnetiske transformatorer; polstykker til elektromagneter; magnetiske lejer til anvendelser, hvor roterende dele er ophængt; og enheder og instrumenter med høj magnetisk flux.

Hvis du vil købe materialet Hiperco 50A, er du kommet til det rette sted. Evek GmbH har en god pris på forskellige materialer og vil give et godt tilbud på forespørgsel, hvis du ikke har fundet det produkt, du leder efter.

Evek GmbH
Permendur 2V Stange Alloy Rundstab N 14080
Type
Stang
materiale
Nikkellegering
Du vil eventuelt også synes om
 Reviews

Be the first to write your review !