15-7 Mo Alloy 15-7 Sheet 0.41-4.75mm 1.4574 Plate AMS 5520 Cut to size 100-1000mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PH15-7 Mo Alloy 15-7 Ark 0,41-4,75 mm 1,4574 Plade AMS 5520 Skåret til størrelse 100-1000 mm

  • Anvendelsesområder: Produktion af dele, der arbejder ved høje temperaturer i aggressive miljøer. Ringe, fjedre, membraner, dyser og andre komponenter i rumfartsindustrien.
  • Egenskaber: god korrosionsbestandighed; god styrke og hårdhed; fremragende slidstyrke.
  • Har du brug for andre stålkvaliteter eller dimensioner? Kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)
  • Kan du ikke finde de størrelser, du har brug for? Bare kontakt os! Vi vil med glæde hjælpe dig med din forespørgsel.

3.477,00 € Inkl. moms

2.781,60 € Ekskl. moms

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Tolerance på længden +/-2 mm

Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)

Tolerancen for bredden og længden af et metalpladeemne er +/-2 mm Vigtigt: Metalpladeemner er ikke egnede til dekorative eller synlige områder. Ridser er ikke udelukket. Overflade i ren industrikvalitet. Skåret med guillotinesaks. Ikke alle plader i beskyttelsesfilm. Spørg venligst separat, hvis overfladekvaliteten er relevant for dig - vi vil bestræbe os på at finde en løsning til dig.

  • Produktionstid - 5-7 uger.
  • Forberedelse til afsendelse - 2-3 arbejdsdage.
  • Leveringstid - afhængig af pakkeservice. Se venligst faq.

Rustfrit stål 1.4574, også kendt som martensitisk rustfrit stål, er en legering med et højt indhold af krom og nikkel og et lavt indhold af kulstof og mangan. Denne legering giver god korrosionsbestandighed i mange miljøer, især i mildt ætsende og sure miljøer.

På grund af sin gode styrke og hårdhed er rustfrit stål 1.4574 velegnet til anvendelser, der kræver mekanisk styrke og slidstyrke. Det har også moderat varmebestandighed, hvilket gør det velegnet til brug i miljøer med moderate temperaturer.

Evek GmbH Online Shop tilbyder materialet 1.4574 og international levering. Som en pålidelig leverandør af forskellige materialer sender vi sikkert og nemt.

Bearbejdeligheden af rustfrit stål 1.4574 er acceptabel, men kan kræve særlige bearbejdningsteknikker på grund af dets hårdhed. Svejsning er mulig, men forvarmning og efterbehandling kan være nødvendig for at undgå problemer som f.eks. revnedannelse.

15-7 PH er kendetegnet ved:

  • God korrosionsbestandighed;
  • god styrke og hårdhed
  • fremragende slidstyrke;

Anvendelse - fremstilling af dele, der arbejder ved høje temperaturer i aggressive miljøer. Ringe, fjedre, membraner, dyser og andre komponenter i luft- og rumfartsindustrien.

Hvis du vil købe 15-7 PH, er du kommet til det rette sted. Evek GmbH har en god pris på forskellige materialer og giver et godt tilbud på anmodning, hvis du ikke har fundet det ønskede produkt.

Evek GmbH
Edelstahl Blech 15-7alloy
Type
Plade
materiale
rustfrit stål
OS
S15700
Legering
PH 15-7
Du vil eventuelt også synes om
 Reviews

Be the first to write your review !