Stål xn38vt plade 0,5-60mm plader
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stål xn38vt plade 0,5-60mm plader Gost

  • Du kan købe stål xn38vt fra Evek GmbH, en pålidelig leverandør. Vi leverer til hele verden og er stolte af at kunne tilbyde dig førsteklasses service og professionel rådgivning.
  • Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Så kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)
  • De vigtigste anvendelser af xn38vt er: Fremstilling af gaspumpeudstyr; Elektriske lysbueovne; Dele til gaspumpeudstyr.
  • xn38vt er kendetegnet ved følgende egenskaber: god varmebestandighed; høj korrosionsbestandighed; ufølsom over for nedbrydning af kloridioner.

5.925,00 € Inkl. moms

4.740,00 € Ekskl. moms

Minimumsantallet for køb af varen er 10.
notifications_active Sidste elementer på lager
items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Vigtigt: Udskæring af metalplader er ikke egnet til dekorative eller synlige områder. Ridser kan ikke udelukkes. Overflade i ren industrikvalitet. Klippet med guillotinesaks. Ikke alle plader i beskyttelsesfilm. Spørg venligst separat, hvis overfladekvaliteten er relevant for dig - vi vil bestræbe os på at finde en løsning til dig.

Længde tolerance +/-2mm

Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Så kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give et tilbud ud fra lager eller leveringsprogram :)

  • Produktionstid - 5-7 uger.
  • Forberedelse til afsendelse - 2-3 arbejdsdage.
  • Leveringstid - afhængig af pakkeservice. Se venligst vores FAQ.

xn38vt er en varmebestandig jern-nikkel-legering med højt nikkel- og kromindhold og tilsætninger af legeret titanium og wolfram. Den bruges til dele, der fungerer under moderat stress i et temperaturmiljø på op til 1000 grader Celsius. Den bruges ofte til fremstilling af gaspumpeudstyr. Legeringen xn38vt smeltes i både åbne lysbueovne og vakuumlysbueovne.

Den varmebestandige legering xn38vt indeholder 35-39% nikkel og 20-23% krom og kan derfor bruges til at fremstille slidstærke produkter. Tilsætningen af titanium og wolfram øger stålets varmebestandighed. Legeringen bruges til at fremstille dele til gaspumpesystemer.

Legeringen xn38vt og dens udenlandske ækvivalenter udviser høj korrosionsbestandighed i sure miljøer og er også modstandsdygtige over for grubetæring, hvilket er særligt farligt for konstruktionsstål.

Evek GmbH leverer xn38vt hurtigt og nemt. Vores online shop tilbyder GOST-stål af høj kvalitet til en god pris.

På grund af det høje nikkelindhold er legeringen praktisk talt ufølsom over for nedbrydning af kloridioner. I modsætning til xn38vt indeholder Alloy 825 molybdæn og kobber. Disse elementer gør materialet modstandsdygtigt over for svovl- og fosforsyre. Molybdæn beskytter delene mod lokal elektrokorrosion og elektrokorrosion i sprækker.

De vigtigste anvendelsesområder for xn38vt er

  • Fremstilling af gaspumpeudstyr;
  • Elektriske lysbueovne;
  • Dele til gaspumpesystemer.

xn38vt er kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • god varmebestandighed;
  • høj korrosionsbestandighed;
  • ufølsom over for nedbrydning af kloridioner.

Som en pålidelig leverandør står vi for høj kvalitet og kundeorienteret service. Køb xn38vt og se selv.

Evek GmbH
Stahl xn38vt blech
Type
Plade
materiale
stål
Du vil eventuelt også synes om
 Reviews

Be the first to write your review !