Galvaniseret stål fladjern 0,5x20mm-6x90mm metalplader strimler skåret til størrelse strimler
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Galvaniseret stål fladjern 0,5x20mm-6x90mm metalplader strimler skåret til størrelse strimler

Anvendelsesområde: Tag- og facadebeklædning; tagrender og nedløbsrør; fødevareindustri (f.eks. kornmagasiner); skibs- og flykonstruktion; husholdningsapparater;

Egenskaber: fremragende korrosionsbestandighed; god holdbarhed og lang levetid; miljøvenlig og uskadelig for helbredet; høj robusthed; nem håndtering;

Massefylde 7,85 g/cm³; Smeltepunkt 1420°C; Wnr. 1,0038; EN S235JR; Elektrisk modstand 0,15 Ω mm²/m; Varmeledningsevne 54 W/(m - K).

Fandt du ikke de størrelser, du ledte efter? Bare kontakt os! Vi vil med glæde hjælpe dig med din forespørgsel.

0,88 € Inkl. moms

0,70 € Ekskl. moms

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Vigtigt: Flade udskæringer er ikke egnede til dekorative eller synlige områder. Ridser kan ikke udelukkes. Overflade i ren industrikvalitet. Skåret med guillotinesaks. Ikke alle fladjern i beskyttelsesfilm. Spørg venligst separat, hvis overfladekvaliteten er relevant for dig - vi vil forsøge at finde en løsning til dig.

Har du brug for en anden stålkvalitet eller andre dimensioner? Skriv venligst til os. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)

  • Produktionstid - ingen. Allerede på lager.
  • Forberedelse til afsendelse - 2-3 arbejdsdage.
  • Leveringstid - afhængigt af pakkeservice. Se venligst faq.

Vigtigt: Skæres til med en guillotinesaks. Skåretolerance +/- 2 mm.

Ikke egnet til dekorative eller synlige områder. Overflade i ren industrikvalitet - ridser ikke udelukket. Ikke alle fladjern i beskyttelsesfilm. Spørg venligst separat på forhånd, hvis overfladekvaliteten er relevant for dig - vi vil bestræbe os på at finde en løsning.

Zink er et skørt metal. Det har god duktilitet mellem 100 og 200 °C og fremragende formbarhed. Metallet opløses godt i syrer og baser. Kun zink med høj renhed reagerer ikke med syrer. Zink bruges ofte som korrosionsbeskyttelse til jern- og ståldele. Flade stålstænger, rør og ledninger er belagt med zink. Zinkbelægningen beskytter mod vejrlig og korrosion.

Evek GmbH er din pålidelige leverandør af flade zinkstænger. I vores online shop har vi fladjern i zink, der er skåret på mål og klar til afsendelse. Vi ser frem til din forespørgsel og besvarer gerne yderligere spørgsmål, du måtte have.

Fladstål i zink er et fladt, færdigt produkt, der er galvaniseret for bedre korrosionsbeskyttelse. Galvaniseret fladjern efter mål bruges hovedsageligt i byggebranchen. Fladjern i zink bruges ofte som tag- og facadebeklædning og til tagafvanding (tagrender, nedløbsrør). Fladjern fremstillet af legeret zink eller titanzink bliver stadig mere populære til disse formål. Holdbarheden af disse er ca. 100 år.

Typiske anvendelsesområder for fladjern i zink skåret på mål er

  • Tag- og facadebeklædning;
  • Regnrender og nedløbsrør;
  • Fødevareindustrien (f.eks. kornmagasiner);
  • Skibsbygning og flykonstruktion;
  • husholdningsapparater.

Galvaniseret fladjern efter mål er kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • fremragende korrosionsbestandighed;
  • god holdbarhed og lang levetid;
  • miljøvenlig og uskadelig for helbredet;
  • høj robusthed;
  • nem håndtering.

Du kan købe galvaniseret fladjern efter mål fra Evek GmbH. Vi tilbyder galvaniseret fladjern skåret til og lavet efter mål til en god pris. Kontakt os for at få et særligt tilbud til din virksomhed.

Evek GmbH
Stahl Verzinkt Flachstange
Type
Flad bar
massefylde
7,85 kg / dm³
Du vil eventuelt også synes om
 Reviews

Be the first to write your review !