levering

Forsendelse

Evek GmbH er et metalhandelsfirma, der forsøger at tilfredsstille kunderne ikke kun med produktkvalitet, men også med hurtig leveringshastighed og pålidelighed. Nedenfor finder du detaljerede oplysninger om forsendelsesmetoden, behandlingstid, leveringstid, sporing af forsendelser og omkostninger.

Tyskland

Fragtmetode

Behandlingstid
(Dage)

Leveringstid
(Dage)

Sporingomkostninger
Tysk posttjeneste1-22-5IngenLedig
DHL1-21-3Ja 7,95
Standard forsendelse1-22-5Jafra € 6,95
UPS Express11-2Jafra € 12,50

International

Fragtmetode

Behandlingstid
(Dage)

Leveringstid
(Dage)

Sporingomkostninger
Tysk posttjeneste1-25-15Ingen 3,95
DHL1-23-7Ja 28,95
Standard forsendelse1-23-8Jafra € 24,95
UPS Express12-3Jafra € 39,95

Omkostninger - afhængigt af produktets vægt og type.

Standard forsendelse - det er den "mest klassiske" forsendelsesmetode. Vi bruger normalt DHL eller GLS. For eksempel, hvis produktets længde er længere end 1 meter, bruger vi GLS; hvis mindre end 1 meter - så DHL.

Leveringsmetodeindstillinger er ikke de samme for alle produkter. For eksempel kan du ikke se Deutsche Post på tunge og lange produkter såsom 2 meter lange rør eller runde stænger. Denne forsendelsesmetode er beregnet til ikke-tunge produkter op til en længde på 0,33 meter (33 cm).

Bemærk, at vi kun kan sende fra mandag til fredag, da forsendelsestjenesterne og postkontoret er gratis i weekenderne (lørdag, søndag).

Fortrydelsesret

Forbrugerne har en lovpligtig tilbagetrækningsret. En forbruger er enhver fysisk person, der indgår en juridisk transaktion til formål, der overvejende hverken er kommercielle eller selvstændige (§ 13 BGB).

Fortrydelsesret

Du har ret til at annullere denne kontrakt inden fjorten dage uden at give nogen grund.

Afbestillingsperioden er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, der er navngivet af dig, som ikke er transportøren, har taget besiddelse af varerne.

For at udøve din fortrydelsesret skal du kontakte os

Evek GmbH
Tyskland, Mülheim an der Ruhr 45478, Neckarstr. 39
Tlf .: +49 (0) 208-376-298-00
Fax: +49 (0) 208-376-298-00
E-mail:

ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post, fax, e-mail eller eBay-meddelelse) om din beslutning om at trække sig ud af denne kontrakt.

For at overholde afbestillingsfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om at udøve din afbestillingsret, inden afbestillingsperioden er udløbet.

Konsekvenser af tilbagetrækningen

Hvis du trækker dig fra denne kontrakt, vil vi have givet dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af de ekstra omkostninger, der følger af at vælge en anden type levering end den billige standardlevering, der tilbydes af os have), skal tilbagebetales straks og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi modtog meddelelsen om din annullering af denne kontrakt. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet var udtrykkeligt aftalt med dig; Under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet gebyrer for denne tilbagebetaling.

Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har sendt varerne tilbage, alt efter hvad der er tidligere.

Du har varerne med det samme og under ingen omstændigheder senest fjorten dage fra dagen som du informerer os om tilbagekaldelse af denne kontrakt, at sende den tilbage til os eller at udlevere den. Fristen overholdes, hvis du sender varerne inden perioden på fjorten dage er udløbet. Du bærer de direkte omkostninger ved returnering af varerne.

Du behøver kun betale for ethvert værditab på varerne, hvis dette værditab skyldes håndtering af varerne, som ikke er nødvendigt for at kontrollere varens art, egenskaber og funktionalitet.

Udelukkelse af fortrydelsesretten


Fortrydelsesretten gælder ikke for kontrakter:

  • til levering af varer, der ikke er præfabrikerede, og til den produktion, som en individuel valg eller bestemmelse af forbrugeren er afgørende for, eller som klart er tilpasset forbrugernes personlige behov,
  • til levering af varer, der kan ødelægge hurtigt, eller hvis udløbsdato hurtigt ville blive overskredet,
  • til levering af forseglede varer, som ikke er egnede til returnering af hensyn til sundhedsbeskyttelse eller hygiejne, hvis deres forsegling er fjernet efter levering,
  • til levering af varer, hvis de var uadskilleligt blandet med andre varer efter levering på grund af deres art.