Kobberplade 10-20mm CW004A (Cu-ETP - 2.0065) Plader Metalplade skåret til efter behov 100x100mm muligt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kobberplader 0,5-20 mm CW004A (Cu-ETP - 2.0065) Plader Metalplader, der kan skæres til i størrelse, kan vælges Tilpasset

 • CW004A (Cu-ETP - 2.0065);
 • Mulige anvendelser: Bygningsindustrien (tætning, tag- og vægbeklædning); spildevandsrør og rør til koldt- og varmtvandsinstallationer samt varmesystemer; produktion af tagrender og nedløbsrør; produktion af tagafvandingssystemer; produktion af kobberbeholdere; forskellige metalvarer i husholdningen;
 • Egenskaber: meget god svejsbarhed, blødlodning og hårdlodning; fremragende modstandsdygtighed over for drikke- og industrivand; meget god koldformbarhed og god varmformbarhed; ufølsom over for ikke-oxiderende syrer og neutrale saltopløsninger; god polerbarhed, galvaniserbarhed og fortinning; fremragende holdbarhed;
 • Massefylde 8,94 g/cm³; smeltepunkt 1083 °C; varmeledningsevne 305 W/m K; trækstyrke 240-300 N/mm²;
 • Fås tilskåret eller kundetilpasset.

3,36 € Inkl. moms

2,69 € Ekskl. moms

 Customer ratings and reviews
 (5/5)  - 5 rating(s) - 5 review(s)
View distribution

Tolerancen for bredden og længden af en metalplade er +/-2 mm.

Vigtigt: Pladeemner er ikke egnede til dekorative eller synlige områder. Ridser kan ikke udelukkes. Overflade i ren industrikvalitet. Klippet med guillotinesaks. Ikke alle plader i beskyttelsesfilm. Spørg venligst separat, hvis overfladekvaliteten er relevant for dig - vi vil bestræbe os på at finde en løsning til dig.

Har du brug for en anden stålkvalitet eller andre dimensioner? Skriv venligst til os. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)

 • Produktionstid - ingen. Allerede på lager.
 • Forberedelse til afsendelse - 2-3 arbejdsdage.
 • Leveringstid - afhængig af pakkeservice. Se venligst FAQ.

Kobberplade med materialenummer 2.0065 er fremstillet af deoxideret kobber med et højt fosforindhold. Kvaliteten består af ca. 99,95 % kobber og ca. 0,002-0,007 % fosfor. Den har meget god svejsbarhed, blødlodning og hårdlodning. Kobber Cu-ETP har også fremragende modstandsdygtighed over for drikke- og industrivand. Det er kendetegnet ved meget god koldformbarhed og god varmformbarhed. Kobberplader, der er skåret på mål, angribes ikke af ikke-oxiderende syrer eller neutrale saltopløsninger. Det kan også let poleres, galvaniseres og fortinnes. Kobber legerer godt med mange metaller og har fremragende holdbarhed.

Kobberplader kan købes hos Evek GmbH. Som en pålidelig leverandør af kobber Cu-ETP garanterer vi hurtige leverancer og førsteklasses service.

På grund af sine fremragende egenskaber har kobberplader, der er skåret til i størrelse, mange anvendelsesmuligheder. Det er meget efterspurgt i byggebranchen til tætning, tag- og vægbeklædning. Cu-ETP bruges også til at fremstille kloakrør og rør til koldt- og varmtvandsinstallationer og varmesystemer. Kobberplader er også efterspurgte inden for følgende områder:

 • Ved fremstilling af tagrender og nedløbsrør;
 • I produktionen af tagafvandingssystemer;
 • Til fremstilling af kobberbeholdere;
 • Forskellige metalvarer i husholdningen.

Cu-ETP kobberplader er kendetegnet ved følgende egenskaber:

 • Meget god svejsbarhed, blødlodning og hårdlodning;
 • Fremragende modstandsdygtighed over for drikkevand og industrivand;
 • Meget god koldformbarhed og god varmformbarhed; ufølsom over for ikke-oxiderende syrer og neutrale saltopløsninger;
 • God polerbarhed, galvaniserbarhed og fortinningsevne;
 • Enestående holdbarhed.

Kobberplader skåret i mål er nemme at købe i Evek GmbH's online shop. Vi tilbyder kobberplade 2.0090 til en god pris. Vi bestræber os altid på at gøre dig tilfreds med vores produkter og service.

Evek GmbH
Kupfer Blech
Type
Plade
materiale
kobber
Materiale nummer
2.0065
DA
Cu-ETP
DIN
CuZn37
massefylde
8,94 g / cm3
Smeltepunkt
1083 ° C
Varmeledningsevne
305 W / m K
Elektrisk modstand
0,022 Ω mm² / m
Du vil eventuelt også synes om
 Reviews
By hitaberlin H. on  (Kobberplader 0,5-20 mm CW004A (Cu-ETP - 2.0065) Plader Metalplader, der kan skæres til i størrelse, kan vælges Tilpasset) :
(5/5

Alt fantastisk, lige som beskr...

Alt fantastisk, lige som beskrevet.

Report abuse
By www_stern-cnc_de W. on  (Kobberplader 0,5-20 mm CW004A (Cu-ETP - 2.0065) Plader Metalplader, der kan skæres til i størrelse, kan vælges Tilpasset) :
(5/5

alt er fint - gerne igen...

alt er fint - gerne igen

Report abuse
By p.-seller P. on  (Kobberplader 0,5-20 mm CW004A (Cu-ETP - 2.0065) Plader Metalplader, der kan skæres til i størrelse, kan vælges Tilpasset) :
(5/5

Alt gik super!!!...

Alt gik super!!!

Report abuse