Stål xn35vt plade 0,5-60mm plader
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stål xn35vt plade 0,5-60mm plader Gost

  • Du kan købe stål xn35vt fra Evek GmbH, en pålidelig leverandør. Vi leverer til hele verden og er stolte af at kunne tilbyde dig førsteklasses service og professionel rådgivning.
  • Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Så kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give dig et tilbud fra vores lagerprogram eller leveringsprogram :)
  • De vigtigste anvendelser af xn35vt er: kemisk industri; dele af turbiner.
  • xn35vt er kendetegnet ved følgende egenskaber: lav korrosionsfølsomhed; ikke modtagelig for grubetæring; modstandsdygtig over for spændingskorrosion.

60.231,09 kr Inkl. moms

48.184,87 kr Ekskl. moms

Minimumsantallet for køb af varen er 10.
notifications_active Sidste elementer på lager
items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Vigtigt: Udskæring af metalplader er ikke egnet til dekorative eller synlige områder. Ridser kan ikke udelukkes. Overflade i ren industrikvalitet. Klippet med guillotinesaks. Ikke alle plader i beskyttelsesfilm. Spørg venligst separat, hvis overfladekvaliteten er relevant for dig - vi vil bestræbe os på at finde en løsning til dig.

Længde tolerance +/-2mm

Har du brug for en anden stålkvalitet eller dimension? Så kontakt os venligst. Vores salgsteam vil give et tilbud ud fra lager eller leveringsprogram :)

  • Produktionstid - 5-7 uger.
  • Forberedelse til afsendelse - 2-3 arbejdsdage.
  • Leveringstid - afhængig af pakkeservice. Se venligst vores FAQ.

xn35vt er en varmebestandig legering med højt nikkelindhold og tilsat wolfram. Den er kategoriseret som svær at svejse. Det bruges oftest til flade fjedre, skiver eller rotorer og andre dele, der fungerer ved temperaturer op til +650 °C.

Det varmebestandige stål xn35vt produceres i et standardsortiment, og alle tilgængelige dimensioner kan bestilles og leveres af os.

Ved en temperatur på 650 grader Celsius er materialet let modtageligt for korrosion: korrosionshastigheden er 0,014 og 0,020 mm/år, når det udsættes for henholdsvis luft og damp.

Stålet er ikke modtageligt for grubetæring. Modstandsdygtigheden over for spændingskorrosion i kloreret vand er opretholdt.

Evek GmbH leverer xn35vt hurtigt og nemt. Vores online shop tilbyder GOST-stål af høj kvalitet til en god pris.

Legeringen bruges til vinger, skiver, rotorer, fastgørelseselementer og andre dele af turbiner, der drives ved høje temperaturer på op til +650 °C, samt til fladfjedre, der fremstilles ved hjælp af koldstukningsprocessen. Det bruges også til at producere emner til rørledningsventildele og til anvendelser i den kemiske industri.

De vigtigste anvendelsesområder for xn35vt er:

  • Kemisk industri;
  • dele til turbiner.

xn35vt er kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • lav følsomhed over for korrosion;
  • ikke modtagelig for grubetæring;
  • modstandsdygtighed over for spændingskorrosion.

Som en pålidelig leverandør står vi for høj kvalitet og kundeorienteret service. Køb xn35vt og se selv.

Evek GmbH
Stahl xn35vt blech
Type
Plade
materiale
stål
Du vil eventuelt også synes om
 Reviews

Be the first to write your review !